AXEPT

Journalhantering på Macintosh

Aktuell version 3.5.2 , för en lista på förändringar, se versionshistoria
 

Hämta de programversioner som är aktuella för er installation. Denna uppgraderaring fungerar enbart om ni idag kör Axept ver. 3.0.7 eller nyare, kör ni äldre versioner och vill uppgradera så kontakta oss.

Använd det namn och lösenord som ni fått via mail i samband med att ni löst supportavtal. Lösenordet mailas ut med automatik så fort er betalning registrerats i vårt ekonomisystem. Om ni har betalt men inte fått något lösenord så beror det på att ni inte uppgivit någon mailadress eller att er mailadress är felaktig eller inte fungerar. Hör av er så ordnar vi detta.

Ni i Västerbotten, bli inte rädda när er version försvunnit från denna sida, allt ni behöver göra, efter att ha uppgraderat till Axept 3.5, är att ladda ner "Ställ in Västerbotten" från sidan med kommandofiler och köra denna kommandofil en gång, sen är allt klart.

Alla nyheter och förändringar finns beskrivna i filen "Versionshistoria", denna fil följer med när ni laddar hem Axept, men finns även här för er som vill titta nu direkt. Alla nya kommandofiler som nämns i versionshistorian hittar ni på sin gängse plats.

 
 • Axept enanvändare för äldre 68k maskiner
 • Axept enanvändare för PowerMac maskiner
 • Axept fleranvändare för äldre 68k maskiner
 • Axept fleranvändare för PowerMac maskiner
 • Filerna är packade med Stuffit, som finns installerat på alla Macintosh, ifall ni trots det har problem att packa upp filerna, ladda hem en aktuell version av StuffitExpander här.

   

  NYHET.NU 980623-24 http://www.nyhet.nu/
  
  ** DATAHAVERI VID VÅRDCENTRAL
  Norrtäljes största vårdcentral med ansvar för 15 000 patienter har
  drabbats av datahaveri. Journalanteckningar, kallelser och tidsbokningar
  - alla uppgifter som förts in i systemet sedan slutet på april - är
  borta. (TT)
  

  Det där med att ta backup kanske inte är så dumt ändå.

     

  ApparatKonsult Järnvägsgatan 7B 261 32 Landskrona 0418-207 23